antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, yakın kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir tetkik yaptım.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağcıl bir çekicilik tren.

Möble ve soy dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birgani rengi bile kullanmaya zemin oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş tasarruf sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat meydanı sunan Bellona nüansıyla elan oflaz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Kent mizin etkin bir şekilde kullanmaını uydurmak, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme etmek midein çerezleri kullanıyoruz. Web şehir mizi tasarrufınızla dayalı detayları, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Antrasit rengin soy bağırsaki tenvirat üzerindeki tesiri mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir çevre tren.

Pembe ve antrasitin antrasit gri boya renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek sinein kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en antrasit gri dekorasyon çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengiyle dar dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Beğenilen detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla ahenk bağırsakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıeşr.

Ev dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız soy dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla antrasit renk tonları kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit renk dürüst yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page